Sammakon Kirjakauppa @ Facebook


perjantai, 1 joulukuu 2017 2:00 pm

Oletko kokeillut Kalevala-tarotkortteja?

Sammakon Kirjakaupassa on huisin hyvä valikoima Salakirjojen suomalaista kansanperinnettä koskevaa kirjallisuutta sekä uutuutena nyt Ukonpakka-kortit & -kirja ja Kansanperinnekalenteri vuodelle 2018! 🐸


9 0

perjantai, 1 joulukuu 2017 11:06 am

Tee Sammakon nettikaupassa ostoksia vähintään 50 eurolla, niin saat 10 euroa alennusta tilauksesi loppusummasta. Käytä kassalla koodia 5010. Huomaathan myös, että toimitamme kaikki yli 30 euron ostokset Suomeen toimituskuluitta!

Alennus on voimassa 29.11.-31.12.2017.


59 3 1

Sammakon Kirjakauppa added 4 new photos.

tiistai, 28 marraskuu 2017 4:23 pm

Aivan pian saa avata joulukalenterin ensimmäisen luukun!

Sammakon Kirjakaupassa on paljon ihania joulukalentereita ja joulukalenterikortteja vaikka kaverille lähetettäväksi. Tutustu myös laajaan joulukorttivalikoimaamme. 🎄

Photos from Sammakon Kirjakauppa's post


9 0

Sammakko @ Instagram

Sammakko @ Facebook


perjantai, 8 joulukuu 2017 11:06 pm

Bolañon Puhelinkeskusteluja puntarissa Turun Sanomissa!

"Bolañon jättiteokset, kirjalliset pikareskimysteerit Kesyttömät etsivät ja 2666 ovat monumentteja, mutta silti helposti luettavia, kuin novelleista ja fragmenteista lennossa improvisoitua jazzia. Vaikutelma pettää, sillä Bolaño oli sanojen asettelijana tarkka kuin kelloseppä. Novellikokoelma Puhelinkeskusteluja on näennäisesti vaatimattomampi. Se menee tiiliskivien kielellisille juurille antaen uhkaaville tilanteille lempeän kirjalliset kasvot, joita tekee mieli suudella."

"Bolañon huomioissa on salakavalaa viisautta, kuten nyt vaikka Enrique Martin -novellin avauksessa: 'Runoilija kestää mitä tahansa. Toisin sanoen ihminen kestää mitä tahansa. Se ei ole kuitenkaan totta: ihminen ei oikeastaan kestä paljoakaan. Runoilija sen sijaan voi kestää mitä tahansa. Kasvoimme siinä uskossa. Väite on totta, mutta johtaa tuhoon, hulluuteen ja kuolemaan."

"Olisi helppoa ohittaa Roberto Bolaño vaikka vain siksi, että Patti Smith suosittelee häntä, koska Patti Smith on rock-tähti, jollaiset suosittelevat mitä hyvänsä rintanapin mallista. Ehkä onkin parempi suositella Bolañoa siksi, että häntä lukiessa luulee itseään Roope Ankaksi, joka sukeltelee rahasäiliössään, heittelee kolikoita ilmaan ja antaa niiden laskeutua sateena päälle. Bolañon säiliö on täynnä kirjallisuutta, ja kolikot ovat kirjoja ja niiden tekijöitä. On se teksti niin rikasta, yllättävää ja vapauttavaa."

Otteet Kari Salmisen kritiikistä (TS 8.12.2017)


9 1 1

Sammakko Kustannus shared TEHDAS Teatteri's event.

torstai, 7 joulukuu 2017 3:56 pm

Tehdas-teatterissa pyörii juuri nyt huippukiinnostava, vuoden 1918 Turusta kertova esitys, joka on saanut inspiraationsa Rauno Lahtisen teoksesta Punainen Turku 1917-1918.

Lahtinen on mukana huomenna esityksen jälkeen järjestettävässä keskustelutilaisuudessa, johon voi osallistua myös ilman esityslippua. Punaista Turkua saa ostaa paikan päältä. Sammakko suosittelee! 🐸


9 0

Sammakko Kustannus shared Turku Design Now's event.

tiistai, 5 joulukuu 2017 11:10 am

Sammakko on jälleen mukana jo kymmenettä kertaa järjestettävissä Turku Design Now! -joulumyyjäisissä. Tervetuloa tekemään löytöjä pukinkonttiin hyvien kirjojen ja kotimaisen muotoilun joukosta. Tarjolla glögiä ja pipareita sekä ihanaa joulutunnelmaa!

Turku Design Now! Joulumyyjäiset 2017

perjantai, 8 joulukuu 2017 10:00 am

@ Ketarantie 31, FI-20100 Turku, Suomi

Creator: Turku Design Now


9 0