Sammakon Kirjakauppa @ Facebook


torstai, 16 elokuu 2018 4:40 pm

Tänään vietetään Taiteiden yötä! Sen kunniaksi sammakkokerholaiset saavat tuplaleimat ostoksistaan koko päivän.

Lisäksi upeita kirjailijavieraita:
20.00 Heikki Kännö: Sömnö & Pete Suhonen: Myrskyn ratsastaja
20.45 Maryan Abdulkarim & Eveliina Talvitie: Noin 10 myyttiä feminismistä

Tervetuloa!


4 1

keskiviikko, 8 elokuu 2018 1:33 pm

Sömnö tuli painosta! Kaupoissa 16.8. alkaen, jolloin Heikki Kännöä voi myös kuulla Sammakon Kirjakaupan taiteiden yössä. Kännö kertoo laajan romaaninsa syntyvaiheista ja lukee otteita kirjastaan.

Tervetuloa mukaan! Tapahtuman linkki kommenteissa.

Timeline Photos


34 2 2

Sammakon Kirjakauppa updated their cover photo.

keskiviikko, 1 elokuu 2018 9:09 am

's cover photo


10 1

Sammakko @ Instagram

Instagram has returned invalid data.

Sammakko @ Facebook


maanantai, 20 elokuu 2018 3:14 pm

Heikki Kännön Sömnö sai lauantain Turun Sanomissa ensimmäisen kritiikkinsä.

"Kännön toista romaania, Sömnötä, lävistää niinikään tarinoitsijan ehtymätön mielikuvitus. Se vie niin pitkälle, että mahdottomuudet alkavat näyttää loogisen vääjäämättömiltä."


13 0

Sammakko Kustannus shared Politiikasta's post.

torstai, 16 elokuu 2018 10:47 am

Politiikasta-lehdessä analysoidaan Silla Simonen valokuvakirjaa Soldiers of Odin & vieras.

"On tietysti mahdollista ajatella, että positiivishenkisenä kuvauksena teos palvelee odineiden asiaa ja aatetta. Toisaalta se paljastaa myös ihmisen ideologioiden taustalla ja auttaa ymmärtämään ilmiötä."

Politiikasta

Silla Simonen valokuvateos Soldiers of Odin & vieras (Sammakko Kustannus) on kirja yhteisöstä ja sitä ylläpitävästä voimasta.

"Yhteisöön tukeutuminen on varsin tyypillinen reaktio kriisiksi koetussa tilanteessa. Siitähän odineiden ajattelussa paljolti on kyse: maa on invaasion kohteena, systeemi on kriisissä, radikaaleja toimia tarvitaan asioiden 'luonnollisen' tilan palauttamiseksi", kirjoittaa Tommi Kotonen Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos, Jyväskylän yliopistosta.


4 1

keskiviikko, 15 elokuu 2018 9:00 am

SIG-yhtyeen tarina ilmestyy kirjana!

Legendaarinen raisiolainen yhtye SIG täyttää tänä vuonna 40 vuotta. Sen kunniaksi lokakuussa ilmestyy Aku-Tuomas Mattilan yli 40 haastattelun ja lukuisten lehtiartikkeleiden avulla kasattu kirja Portaat purppurasumuun – SIG-yhtyeen tarina.

Kirja käy läpi yhtyeen vaiheet yhtyeen perustamisesta ja ensimmäisestä Tiina menee naimisiin -hitistä aina 2000-luvulle ja bändin keulakuvan Matti Inkisen sairastumiseen ja traagiseen kuolemaan asti.

Legendaarinen SIG täyttää 40 vuotta – yhtyeen kulta-ajat olivat täynnä hurmosta: kaikki alkoi kohtaamisesta koulun pihalla

SIG-yhtyeen perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 40 vuotta. Syksyllä on luvassa levyllinen aiemmin julkaisematonta materiaalia sekä bändin tarina kirjana.


20 2 2