Sammakon Kirjakauppa @ Facebook


torstai, 22 kesäkuu 2017 4:20 pm

Sammakko toivottaa kaikille ihanaa juhannusta! Juhannuksen taikaa löytyy tietenkin kirjoista - toivomme kaikille onnellista uppoutumista ja lukurauhaa. 🐸

PS. Kauppa on tänään auki klo 19 asti, perjantaista sunnuntaihin lomailemme.

Terveisin Sammakon Kirjakaupan väki

Timeline Photos


9 0

Sammakon Kirjakauppa added 2 new photos.

keskiviikko, 21 kesäkuu 2017 7:07 pm

Filosofinen tuuletus & juhannuksen aukiolot

Sammakon Kirjakaupassa alkoi kesän kunniaksi filosofinen tuuletus! Huipputarjouksissa Tutkijaliiton ja Summan klassikkoteoksia - jälkimmäisiä ei saa muualta uutena. Lähes kaikki nimikkeet vain 10 €/kpl!

Sammakon Kirjakauppa lomailee juhannuksena perjantaista sunnuntaihin. Torstaina kesälukemista voi noutaa kello 19 asti. 🐸

Photos from Sammakon Kirjakauppa's post


8 0

tiistai, 20 kesäkuu 2017 2:18 pm

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan: kiitos kaikille perjantain kirjailijailtaan osallistuneille! Oli mahtavaa tavata nämä kiintoisat ja lupaavat kirjailijat. Kiitos Miki Liukkonen ja Koko Hubara!

Sammakon Kirjakaupalla on vielä muutama signeerattu kappale molempien teoksia, hae omasi!

Kuva: Aleks Talve

Timeline Photos


27 0 1

Sammakko @ Instagram

Sammakko @ Facebook


lauantai, 24 kesäkuu 2017 12:20 pm

Heikki Kännön Mehiläistietä ylistetään Tähtivaeltaja-lehdessä

Helsingin Science Fiction Seuran julkaiseman Tähtivaeltajan päätoimittajana vuodesta 1984 lähtien toiminut ja Helsingin Sanomien kriitikkonakin tunnettu Toni Jerrman kirjoittaa Kännön esikoisromaanista, jonka keskiössä on saksalaisen taiteilijan Joseph Beuysin elämä mm. seuraavasti:

"Mehiläistie on kiehtova yhdistelmä taidefilosofiaa, lähihistoriaa sekä taiteesta ponnistavaa shamanistista alkemiaa. Kirja räjäyttää todellisuuden rajat kutomalla osin aitojen ihmisten, tapahtumien ja taideteosten ympärille metafyysisen ulottuvuuden."

"Mehiläistie on todellinen taidonnäyte. Omintakeinen romaani, joka sukeltaa syvälle metafyysisten taideteorioiden, kokeellisten performanssien, henkisen maailman ja antroposofisten ajatusten sokkeloihin. Villeimpienkin visioiden keskellä Kännö onnistuu kuitenkin pitämään kerrontansa vahvasti kytköksissä reaalimaailmaan tarkkaan rakennettujen henkilöhahmojen ja heitä ympäröivän historiallisen todellisuuden kautta. Samalla vähitellen avautuvat mysteerit pitävät juonenkulun jouhevana ja vetävänä."

"Mitä kaikkea Kännö haluaa romaanillaan sanoa, jääköön jokaisen lukijan oman tulkinnan varaan. Aineksia monenlaisiin päätelmiin ja aivoja soitteleviin oivalluksiin on joka tapauksessa runsaasti tarjolla, sillä kahlitsemattoman luovuuden merkitys ihmiskunnan ajattelua avartavana voimavarana on rajaton. Mehiläistie on yksi askel matkalla parempaan maailmaan."

Tähtivaeltaja 2/2017

Timeline Photos


7 0 1

tiistai, 20 kesäkuu 2017 12:18 pm

Myös Turku – kaupunkiopas on tänään Turun Sanomissa!

"Kaupunkiopas pursuaa vinkkejä, mutta avaa samalla Turun historiaa. Sivuilla kirjailijat esittelevät joukon paikallisia ihmisiä ja useita huvittavia ilmiöitä, jotka avaavat turkulaisuutta myös ulkopaikkakuntalaiselle."

Timeline Photos


12 0 2

tiistai, 20 kesäkuu 2017 11:20 am

Ihanan Nähdään majalla, lintuagentit -lastenkirjan arvio päivän Turun Sanomissa!

Timeline Photos


6 0 1