Sammakon Kirjakauppa @ Facebook


perjantai, 14 kesäkuu 2019 1:00 pm

Satumaista perjantaita!
Täydensimme valikoimaamme iki-ihanilla Astrid Lindgren -klassikoilla Melukylän lapset, Peppi Pitkätossu astuu laivaan, Mio, poikani Mio, Ronja, ryövärintytär, Saariston lapset ja Maailman paras Katto-Kassinen.

Parhaita lapsuusmuistoja ovat yhteiset lukutuokiot. Ja onko mitään mukavampaa kuin lukea kiireettömässä kesäillassa tai sadepäivänä oikein hyvää kirjaa?

Aikajanakuvat


35 2

maanantai, 10 kesäkuu 2019 7:10 pm

Saammeko esitellä: uusi turkulainen indierockbändi Heideken!
Ei vaiskaan😄, oltiin tällä porukalla tänään mm. Turun terveydenhuoltomuseossa penkomassa kuva-arkistoja ja kuvaamassa synnytystarpeistoa. Maankuulusta synnytyssairaalasta, Heidekenistä, ilmestyy nimittäin lokakuussa Sammakon julkaisemana upea opus!
#sammakkokustannus #alekstalve #valdeorrenmaa #miaalhonmäki #petrivieno #heideken #turunterveydenhuoltomuseo

Aikajanakuvat


56 0 3

torstai, 6 kesäkuu 2019 1:08 pm

Oletko jo tutustunut skånelaisen Liv Strömquistin @leifstromquist hauskoihin sarjakuviin? Hänen teoksensa ovat paitsi humoristisia, myös rohkeita, anarkistisia ja viisaita. Ne saavat aikaan ahaa-elämyksiä. Helena Kulmala @vadelmahelena on suomentanut ansiokkaasti jo neljä Strömquist-albumia, joista jokaisella on oma teemansa.
.
Kielletty hedelmä on analyysi myyttisestä naisen sukuelimestä.
.
Nousu ja tuho on maailmantalouteen ja varallisuuden jakautumiseen pureutuva teos.
.
Prinssi Charlesin tunne -albumissa ruoditaan parisuhdetta sekä romanttisen rakkauden ja avioliiton käsitteitä.
.
Einsteinin vaimo on juuri suomeksi ilmestynyt albumi, joka kartoittaa naisten historiaa miesten varjossa. #sammakkokustannus #sammakonkirjakauppa #livströmquist #kiellettyhedelmä #nousu&tuho #prinssicharlesintunne #einsteininvaimo

Aikajanakuvat


14 0 3

Sammakko @ Facebook

Sammakko Kustannus
Paikallinen yritys
Web Site

torstai, 13 kesäkuu 2019 12:08 pm

Äänikirjaprojekti Pakkarinkadun studiolla etenee hitaasti, mutta varmasti. Tuula Amberlan lukema Heikki Kännön Sömnö saadaan myyntiin heinäkuun alussa. Silloin ilmestyy myös Susinukke Kosolan itsensä lukema Avaruuskissojen leikkikalu. Sessiota odottavat Henry Lehtosen lukema Pete Suhosen Myrskyn ratsastaja, sekä Seppo Lahtisen lukema Valdur Mikitan Kantarellin kuuntelun taito. Kantarellin suomensi Anniina Ljokkoi. Anneli Vilkko-Riihelän suomentaman Christiane F:n klassikko Huumeasema Zoo on tällä hetkellä työn alla. Tuulan seuraava lukutyö on Heikki Kännön Mehiläistie. Kuvissa Tuula Amberla ja Tero-Petri Suovanen Pakkarinkadulla. Kuvat T-PS ja TA.

Kuvat henkilön Sammakko Kustannus julkaisusta


61 0 1

Sammakko Kustannus päivitti kansikuvansa.

keskiviikko, 12 kesäkuu 2019 11:24 am

Henkilön kansikuva


8 0

keskiviikko, 12 kesäkuu 2019 11:14 am

Hyviä uutisia Knausgårdin ja Nesbön ystäville! Sammakko julkaisee Skandinaviassa supersuositun norjalaisen Lars Myttingin uudet romaanit suomeksi.

Syksyllä 2019 aloitamme mysteeriromaanilla Sommen kuusitoista puuta, jossa isoisänsä perunapellolla Norjan maaseudulla työskentelevä parikymppinen Edvard alkaa tutkia vanhempiensa Ranskassa tapahtuneita murhia. Tarinaan liittyvät natsit ja maailmansotien kauhut.

Syksyllä 2020 ilmestyy Sisarkellot, joka avaa Myttingin historiallisten romaanien sarjan. Kirjasarjan taustana on Norjan historia viikinkiajasta nykyaikaan. Tänä syksynä Mytting on yksi päätähdistä Frankfurtin kirjamessuilla, joiden teemamaa on Norja. Sammakko tähtää Myttingin tuomiseen Suomeen Sisarkellojen julkkareihin.

Mytting on Suomessa tunnettu tietokirjasta Täyttä puuta (Bazar, 2013). Suomennettu on myös esikoisromaani Hevosvoimat (Like, 2007). Uudet romaanit suomentaa Saku Urpo. Ohessa Julie Piken valokuva Myttingistä.


16 0 1