Sammakon Kirjakauppa @ Facebook


torstai, 14 helmikuu 2019 11:35 am

❤️=❤️❤️

Ystävänpäivän kunniaksi kaikista ostoksista tänään tuplaleimat sammakkokerhokorttiin!

Sammakon Kirjakaupan väki toivottaa ihanaa ystävänpäivää kaikille! 🌹


12 0 1

tiistai, 12 helmikuu 2019 11:29 am

💓Ystävänpäivä lähestyy!💓

Muista ystävää lahjalla – meiltä löydät kiinnostavien kirjojen lisäksi myös muita mukavia lahjaideoita, esimerkiksi kauniita muistikirjoja tai herkullista teetä. Me myös paketoimme lahjat puolestasi! Yli 10 euron ostoksen oheen voit valita minkä tahansa 1-osaisen kortin kaupan päälle. Tarjous on voimassa 12.2.-14.2.

Ystävänpäivänä 14.2. sammakkokerholaiset saavat lisäksi tuplaleimat kerhokortteihinsa kaikista yli 10 euron ostoksista. <3Nähdään Sammakon Kirjakaupassa!


9 0

Sammakon Kirjakauppa on paikassa Sammakon Kirjakauppa.

torstai, 7 helmikuu 2019 11:07 am

Jos kaunis kalenteri tälle vuodelle uupuu vielä, nyt on tilaisuutesi!

Kalenterialemme kiihtyy: kaikki loput seinä- ja taskukalenterit -50%. Jäljellä vielä paljon upeita kalentereita Polka Paperilta, Mira Malliukselta ja monilta muilta. Sammakon nettikaupassa kaikki kalenterit vain 5 €/kpl.


11 0 2

Sammakko @ Facebook

Sammakko Kustannus
Paikallinen yritys
Web Site

perjantai, 15 helmikuu 2019 12:11 pm

Ohjaaja Fatih Akinin uusi sarjamurhaaja Fritz Honkasta kertova elokuva on saanut ensi-iltansa Berliinin elokuvajuhlilla. Elokuva pohjautuu Heinz Strunkin romaaniin, joka puolestaan pohjautuu tositapahtumiin. Romaani Kultainen hansikas ilmestyy tänä keväänä suomeksi Sammakon kustantamana. Teoksen on suomentanut Anneli Vilkko-Riihelä.

Reeperbahnin groteskin alamaailman lisäksi Kultaisessa hansikkaassa liikutaan vauraan hampurilaisen laivanvarustajasuvun huviloissa ja nähdään, miten samanlaiset ongelmat vaivaavat niin yhteiskunnan alimpia kuin ylimpiä kerroksia – niiden ilmentymät vain ovat hieman erilaiset. Alkukielellä vuonna 2016 ilmestynyt Kultainen hansikas on ollut Saksassa arvostelu- ja myyntimenestys. Strunk kirjoittaa henkipatosta päähenkilöstään kaunistelematta ja tuomitsematta, jättäen kysymyksen pahuuden syistä lukijan ratkaistavaksi.

Fritz Honka kidutti ja murhasi naisia ja yritti peittää ruumiiden hajua Wunderbaumeilla – Tosipohjainen uutuuselokuva on tuomittu niin kuvottavaksi, että sen katsomisen haluaisi unohtaa

Tositapahtumiin perustuva Der Goldene Handschuh (The Golden Glove) sai ensi-iltansa Berliinin elokuvajuhlilla viikonloppuna.


4 0

tiistai, 12 helmikuu 2019 11:25 am

Lastenkirjailija ja runoilija Reetta Niemelälle on myönnetty Raision kaupungin kulttuuripalkinto 2018. Sammakko onnittelee Reettaa! 🐸

Raision kulttuuripalkinto 2018 kirjailija Reetta Niemelälle - Raision kaupunki

Raision vapaa-aikalautakunta on myöntänyt vuoden 2018 kulttuuripalkinnon runoilija ja lastenkirjailija Reetta Niemelälle.


27 0 2

tiistai, 12 helmikuu 2019 11:16 am

Heikki Kännön Sömnö on Helsingin Sanomien viikon kirjasuositus!

"Heikki Kännön vastikään Runebergin-­palkinnolla laakeroitu romaani Sömnö on mahtava luku­kokemus. Lukija seuraa liki henkeään pidätellen, pystyykö kirjailija pitämään ajallisesti ja maantieteellisesti moneen suuntaan rönsyävät juonirihmastonsa koossa. Ja kyllä hän pystyy."

Toimittaja suosittelee: Viikon kirjasuosituksissa uskomaton seikkailu omituisen taiteilijan jalanjäljissä ja nojatuolimatkailua Ranskaan

Heikki Kännön taiteilijaromaani Sömnö sai juuri Runeberg-palkinnon.


31 0