Natisevien lattialankkujen ja kirjojen tuoksun luomaa tunnelmaa

Sammakon Kirjakauppa sijaitsee Turussa 1885 valmistuneessa talossa kauppatorin ja pääkirjaston lähistöllä osoitteessa Kauppiaskatu 3. Sammakon Kirjakauppa on kuulunut turkulaiseen katukuvaan jo vuodesta 2001. Kauppa aloitti toimintansa Humalistokadulla, jossa palvelimme asiakkaita ensimmäiset viisi vuotta. Näyteikkunan edustalla oleva tarjouspöytä on muodostunut käsitteeksi asiakkaidemme keskuudessa – niin moni on löytänyt pöydästä hyvää luettavaa.

Kunnon vanhanajan kirjakauppa tämän päivän valikoimalla

Liikkeemme tarjoaa tavanomaista kattavammin Sammakon ja muiden suomalaisten kustantajien kirjoja. Uutuuskirjojen ohella voit tehdä hienoja löytöjä myös hieman vanhempien nimikkeiden runsaasta valikoimasta.

Helky laulu Auran rantain

Turussa kirjallisuus on voimissaan. Alueen pitkä ja maineikas historia tarjoaa historioitsijoille ja kirjailijoille kiinnostavia näkökulmia. Sammakon Kirjakaupassa on runsas valikoima Turku-aiheisia teoksia.

Paras valikoima Sammakon kirjoja edullisimpaan hintaan

Pienen kustantamon on vaikea saada tuotteitaan kunnolla esille ketjukirjakauppoihin. Tästä syystä Sammakon Kirjakauppa aikoinaan perustettiinkin, mielestämme jokainen kirjamme ansaitsee olla myynnissä kunniapaikalla. Olemme kustantaneet laatukirjallisuutta vuodesta 1996.

Astu rohkeasti Sammakon kammariin

Sammakon Kirjakauppa muodostuu kahdesta huoneesta. Astu rohkeasti myös pienen kynnyksen yli taaimmaiseen huoneeseen. Sieltä löydät lasten- ja nuortenkirjat, sarjakuvat, pokkarit, Keltaisen Kirjaston valikoiman ja ikkunoiden edessä olevan suuren alehintaisten kirjojen pöydän.

Parhaat muistot lapsuudesta liittyvät usein yhteisiin lukuhetkiin

Pikkuväki haluaa kuulla ja lukea hyviä kirjoja. He taitavat myös olla kaikkein rehellisimpiä kriitikoita. Meiltä löydät sekä lastenkirjaklassikot että uudemmat laatukirjat sopuisaan hintaan.

Muistikirjoja, vihkoja, kalentereita, LP-levyjä, puunukkeja ja palapelejä…

Etsitkö persoonallista muistikirjaa tai pientä tuliaista kotiinviemisiksi? Meiltä löydät mukavan valikoiman erilaisia muistikirjoja ja vihkoja, sekä kehittäviä puupalapelejä lapsille. Ihania lahjaideoita ovat myös hollantilaisen PSikhouvanjoun eväsrasiat tai käsinmaalatut maatuskanuket.

…postikortteja, julisteita, värityskirjoja ja avaimenperiä

Saamme usein kehuja runsaasta postikorttivalikoimastamme. Meillä on kortteja mm. Polkka Jamilta, Kehvola Designilta, Joutomaalta, Putingilta, Terese Bastilta ja Livingstonelta. Saanan ja Ollin Aurajoki- ja Dynamo-julisteet ovat kestosuosikkeja. Daiga daiga duun herkullisen värikkäät kierrätyskankaista käsinvalmistetut avaimenperät, heijastimet ja pussukat ovat kuuluneet valikoimiimme alusta saakka.