Sammakolla on Turussa kaksi kirjakauppaa

Sammakon Kirjakauppa on kuulunut turkulaiseen katukuvaan jo vuodesta 2001. Kauppiaskadun liikkeemme vaihtoi nimensä Tarjouskirjakauppa Pikku-Sammakoksi, kun avasimme keväällä 2020 Sammakon Kirjakaupan & Kahvihuoneen Yliopistonkadun ja Humalistonkadun risteykseen, kävelykadun päähän.

Sammakon Kirjakauppa & Kahvihuone, Yliopistonkatu 28

Tarjouskirjakauppa Pikku-Sammakko, Kauppiaskatu 3

Sammakon Kirjakauppa & Kahvihuone

Kauniissa As Oy Askalan jugendtalossa sijaitseva uusi lippulaivamyymälämme toimii myös nettitilausten noutopisteenä.

Laaja valikoima laatukirjallisuutta sopuhintaan

Uusi kauppamme tarjoaa ylivertaisen valikoiman Sammakon kirjoja. Tämän lisäksi liikkeestä saa suoraan hyllystä käytännössä kaikkien kustantajien parin viime vuoden aikana suomeksi ilmestyneet näytevalikoimateokset edulliseen hintaan. Myynnissä on runsaasti myös vanhempia laatukirjoja. Jos et löydä meiltä haluamaasi kirjaa, voimme tilata sen sinulle. Valikoimassamme on paljon kortteja, julisteita, LP-levyjä, kalentereita, muistivihkoja, ynnä muita paperituotteita. Lisäksi löydät meiltä palapelejä, pehmoleluja ja muuta mukavaa lapsille.

Kahvihuoneen herkut

Kirjakaupan yhteydessä on viihtyisä Kahvihuone, jossa on tarjolla itseleivottuja vegaanisia herkkuja ja laadukasta kahvia ja haudutettua teetä.

Tarjouskirjakauppa Pikku-Sammakko

Pikku-Sammakko on täynnä mielenkiintoista luettavaa poistohintaan. Runsaasti kirjoja 2€, 3€, 5€ ja 10€ hintaan. Meiltä löydät myös paljon edullisia julisteita, kortteja, lahja- ja paperitavaraa.