Toimitus- ja maksuehdot

Toimitustavat

Tuotteet lähetetään 2.lk kirjeenä tai pakettina lähetyksen koosta riippuen. Paketti toimitetaan toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin tai R-kioskin toimipisteeseen. Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen. HUOM! Tilauksen yhteydessä on annettava oikea puhelinnumero, johon voi lähettää paketin saapumisilmoituksen. Emme luovuta puhelinnumeroita tai muita osoite- ja yhteystietoja eteenpäin, emmekä markkinoi puhelimitse. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Toimituskulut

Toimitamme yli 30 euron tilaukset Suomeen veloituksetta. Alle 30 euron tilauksista veloitamme toimituskulut 3,95 euroa per tilaus. Ulkomaan tilauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, tilaus@sammakko.com. Toimitusmaasta ja lähetyksen painosta riippuen perimme toimituskuluja 5-15 euroa.

Toimitusaika

Toimitamme tilaamasi tuotteet Suomeen 2-6 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Ulkomaan toimitukset toimitetaan toimitusmaasta riippuen 7-10 arkipäivässä. Jos toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä.

Tilauksen palautus

Sinulla on oikeus palauttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut sen.
Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteet, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, tilaus@sammakko.com. Palauta käyttämättömät ja myyntikelpoiset tuotteet mielellään alkuperäisessä pakkauksessaan, johon merkitset tunnuksen ”Asiakaspalautus”. Muista liittää mukaan kopio tilauksen mukana saamastasi lähetteestä / saatteesta.
Jos sinulle toimitettu tuote on väärä tai virheellinen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tilaus@sammakko.com tai puh. 044 047 3444 (arkisin klo 9-17). Kun palautat virheellisen tuotteen, liitä mukaan kuvaus havaitsemastasi virheestä.
Lähetä asiakaspalautuksesi osoitteeseen:
Kustannusosakeyhtiö Sammakko
Puutarhakatu 25
20100 TURKU

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: www.bambora.com

Maksutavat

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto, Everyday ja Euroloan.

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Everyday-joustoluotto: Everydayn luottoraja on väh. 300 eur ja luotto on voimassa toistaiseksi. Maksu kerralla ensi kuun lopussa (tällöin ei kuluja) tai kk-erissä. Kk-erissä minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luottomäärälle on 48,52 %. Lisätietoja Everydaystä osoitteessa www.everyday.fi

Euroloan: Euroloan Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Euroloan Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 12 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Euroloan Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk (sis. korko, laskutuslisä ja avausmaksu). Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta. Lisätietoja Euroloanista osoitteessa www.euroloan.fi/luotot/laskujaosamaksu

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Euroloan Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan Consumer Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta